Alle tiderne er kun vejledende, og der tages forbehold for ændringer.
Der kan læses mere om kunstnerne nedenunder. Sroll ned og se billeder og beskrivelser.

PS. Vi har desværre fået afbud fra Sleiman, grundet et meget nært dødsfald. Vi ved at mange har glædet sig til at høre hans rap og vi beklager ændringerne i programmet. Vi har fundet en god løsning istedet – I år kan vi præsentere ZK på Familiescenen.

 

KakaGadehave Festivals billede.

Kaka er blevet kaldt ’den skarpeste dancehall-tunge’ herhjemme. Han har timing og en naturlig musikalitet og hans talent skinner igennem både når han rapper og synger. Kaka starter en fest med kæmpehits som ’Bang Bang (Reggae Jam)’, ”Småproblemer”, ”La Det Blive Ved” og ’Bigg Kaka’. Forbered dig til festen ved at høre ’Småproblemer’ her.

https://www.youtube.com/watch?v=-UWDmcrLszw

Link til ”En sidste sang” kan også bruges (nok hans mest kendte nummer efter det nummer han synger med Wafande)

https://www.youtube.com/watch?v=106rXjZhLco

 

ZK  

 

Den unge rapper ZK er klar med sit tredje udspil ’Ca Ca’. Efter succesdebuten Solskin og hans anden single Way Way, der tilsammen har streamet mere end 3.5 millioner gange, er der lagt op til endnu et hit, hvor ZK rapper på sin helt egen unikke måde. Hans levering og melodiske tilgang til rappen er med til at karakterisere ham og krydret med hans tekstunivers, som er i øjenhøjde og ærlig, skaber det en spændende cocktail.

Ca Ca begrebet er opstået blandt ZK og hans venner.

“Ca Ca er når vi oppe og køre over et eller andet, når politiet er i hælene, når adrenalinen pumper eller når vi er påvirket på en eller anden måde. Det ligesom når vi har det sjovt, så er mig og mine drenge helt Ca Ca”.

Ideen til Ca Ca kommer blandt andet af ZK’s første møde med at være på en klub og hans oplevelse af dette. Produktionen på tracket er lavet af endnu en ung 17-årig fra
Ishøj, Haider Mirza med producernavnet PakiNextDoor er manden bag, som med dette track får sin producerdebut.

ZK er indbegrebet af gaden og gadelivet. Som han selv siger: “Det er på disse gader min historie er startet, hvor alt det her tager mig hen må tiden vise”.

Det store potentiale er tydeligt, og med hans flow, historier og stemme, placerer ZK sig et sted, hvor få rappere i øjeblikket befinder sig i dansk hip hop. Rejsen for denne
17-årige rapper fra Ishøj er først lige begyndt, og det bliver spændende at følge hans musikalske og personlige udvikling.

Lige nu må vi bare konstatere, at han er BRÆNDVARM!

 

SINE & FRÆKKE RIKKE 

Gadehave Festivals billede.

Sine er en af Danmarks bedste bugtalere.

Børnene elsker Sine og hendes skønne og frække dukker, der får sagt alt det, man ikke må sige. Men i showet bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning, så tårerne triller ned af kinderne af grin, på både børn og voksne.

 

 

 

 

Mathilde FalchGadehave Festivals billede.

Mathilde har været i studiet igen og hendes 4. album, ’Som Børn På Ny’, er ude nu og allerede anmelderrost!

Fanskaren bliver større og større, når Mathilde drager landet rundt med sit band, som solist, i duo eller trio. Når hun kommer til Gadehave Festivalen, er det Matilde med trio.. Og Mathilde øser ud af nærvær og kærlighed.

Mathilde Falch udsendte i efteråret 2015 albummet ‘Alle Taler’. Begge singler, ‘Alle Taler’ og ‘Ild I Min Røg’, blev playlistet på P4, og albummet blev straks efter udgivelsen også ‘Ugens Album’ på P4. Dette album var det tredje i rækken fra den unge sanger, indspillet og produceret i samarbejde med det unge talent, guitaristen Christian Ki. Det samme gælder det 4. album, ‘Som Børn På Ny’.

Med sange om relationer, det fordummede massemenneske, afhængighed, tilgivelse og savn, viser Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med rigtig meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed til rock der er større end til pop. Og Mathilde Falch er stadig en sjælden fugl i sin generation..

 

LARS LOVE LOUISE Gadehave Festivals billede.

De var med i den store afsluttende finale i Boxen – 5000 synger med til Dansktop prisen 2016 udgav deres første Cd – Rock med Røven – 1 Aug – 2016 – 12 super ørehængere. 3 numre lå mange uger på dansktoppen i 2017. Ny Cd ”Fed Energi” udkom i april 2018.

En forrygende HUMØR ROCK DUO “
Lars Love Louise har skrevet sange til deres Rock med Røven Tur,der henvender sig til det store brede publikum.
Alle kan utvivlsomt finde en lille del af sig selv her.

LLL – Garanti ingen Kopi…!
Med numre som – Rock med Røven – Vi Har Det Godt – Rock,n Roll & Kærlighed – Svigermors Drøm – Hammer Hammer Hit.
En del af mange sange som vi allesammen i løbet af nul komma nul kan synge med på.

 

THE ACOUSTICAL EXPERIMENT (Gammelfar og tøserne)

“A trip down Memory Lane with spices from the front yard”
TAE spiller mest stille ballader fra de sidste 70 år krydret med en håndfuld numre fra nyere tid samt lidt fra egen skuffe.

Bandet har sit udspring i Klub 5’eren i Hedehusene og de lægger vægten på en tilbagelænet & behagelig stil fyldt med vellyd og skønne harmonier.