Vedhæftet: Indkaldelse til generalforsamling og kick off

Vi har brug for gode – erfarne og nye – folk i vores Gadehave Festival Crew😉

Har du lyst til at genstarte det fællesskab, som opstår når vi planlægger, udfører og deltager i Gadehave Festival, så tag en ven, god nabo eller et familiemedlem med til Kick Off og pust liv i kvarterets festligste dag på året!

Bestyrelsen for Gadehave Festivalforening har besluttet, at vi sætter gang i arbejdet med at skabe en GadehaveFestival 2022!! Derfor sender vi denne mail ud til en bred gruppe af både medlemmer, samarbejdspartnere og interesserede, så I kan skrive datoen søndag d. 22. maj 2021 i kalenderen.

Onsdag d. 3. november kl. 17-19 på Ole Rømer Skolens bibliotek inviterer vi jer alle til Kick Off på festivalarbejdet. Her skal vi mødes igen og tage hul på arbejdet med at planlægge festivalen. Vi afholder også en mini-generalforsamling (ca. 20 min).

Tilmelding til mad senest mandag d. 25.10. kl. 12.00 til Cathrine på sms tlf: 20513462

Se program og dagsorden her: Indkaldelse til generalforsamling og kick off