Kick Off på Gadehave Festivalarbejdet / generalforsamling 3.11.21 kl. 17-19 på Ole Rømer Skolen

Vedhæftet: Indkaldelse til generalforsamling og kick off

Vi har brug for gode – erfarne og nye – folk i vores Gadehave Festival Crew😉

Har du lyst til at genstarte det fællesskab, som opstår når vi planlægger, udfører og deltager i Gadehave Festival, så tag en ven, god nabo eller et familiemedlem med til Kick Off og pust liv i kvarterets festligste dag på året!

Bestyrelsen for Gadehave Festivalforening har besluttet, at vi sætter gang i arbejdet med at skabe en GadehaveFestival 2022!! Derfor sender vi denne mail ud til en bred gruppe af både medlemmer, samarbejdspartnere og interesserede, så I kan skrive datoen søndag d. 22. maj 2021 i kalenderen.

Onsdag d. 3. november kl. 17-19 på Ole Rømer Skolens bibliotek inviterer vi jer alle til Kick Off på festivalarbejdet. Her skal vi mødes igen og tage hul på arbejdet med at planlægge festivalen. Vi afholder også en mini-generalforsamling (ca. 20 min).

Tilmelding til mad senest mandag d. 25.10. kl. 12.00 til Cathrine på sms tlf: 20513462

Se program og dagsorden her: Indkaldelse til generalforsamling og kick off

Velkommen til Gadehave festivals officielle hjemmeside

Gadehave Festivals bestyrelse ønsker en sund, stærk og bæredygtig festival. Bestyrelsen har derfor besluttet at flytte Gadehave Festival til slutningen af maj 2021. Vi har haft mange overvejelser for og imod, inden vi traf denne beslutning.
Afgørende argument for at flytte festivalen:
Vi ønsker at etablere flere partnerskaber og samarbejde med lokale aktører, som skal være med til at planlægge og afholde festivalen. En del af disse partnere kan kun deltage i arbejdet, hvis festivalen ligger i slutningen af skoleåret. Samarbejdet er nødvendigt for festivalens overlevelse.
Indtil maj 2021 vil bestyrelsen og styregruppen arbejde på:

  • At opstarte gode, nye samarbejder
  • At formidle aktiviteter og arrangementer i Gadehavekvarteret via vores Facebookside
  • At afholde et mindre udendørs arrangement for festival-frivillige og andre beboere, der er interesserede i at blive frivillige ved Gadehave Festival
Vi afholder generalforsamling mandag d. 3. februar 2020. Vi glæder os til at se alle fantastiske medlemmer af Gadehave Festivalforening.